Tietoja minusta

Nimi: Travis Gintz

Koulutus: BSEE Virginia Tech 2004

Nykyinen Työnantajat:

 • Leviton MFG, Inc.
 • Omistaja Electro Motive Force, LLC. ( www.emf-power.com )
 • PureWatercraft, LLC.
 • AM Racing
 • Synkromotive, LLC.
 • Kaupunki Farm Corp
 • Manzanita Micro
 • Elithion, LLC.

Past Työnantajat:

 • GE Industrial Systems (GE Energy) - Wind Turbine valvontajärjestelmät
 • Blueprint Automaatio - Ruoka prosessiautomaation
 • Gillingham-Best - Puutavara jalostus automaatio
 • H2E - Sopimus insinööri

Oma Engineering taustalla on pääasiassa automaation alalla, jossa keskitytään energian tuottaminen ja hallinta. Kävin Virginia Tech työskennellessään GE Co-operative koulutus opiskelija. Vaikka olen keskittynyt robotiikan / automaatio ja sähköjärjestelmät. Valmistumisen jälkeen aloin töissä Blueprint suunnitteluun automatisoitu elintarvikkeiden pakkaamiseen laitteita. Suunnittelin / ohjelmoitu ja tilasi laitteita käytetään. Menin sitten töihin Gillingham-Best tekemässä samanlaisia ​​automaatio, mutta Lumber jalostusteollisuuden. Ollessaan H2E työskentelin käynnistämiseen 6 tasasuuntaajat käytetään Alcoa Intalco alumiinisulattamon Washington. Toukokuussa 2007 aloitin työt Leviton tekemässä Järjestelmän suunnittelu valonohjausjärjestelmien. Olen löytänyt kiinnostukseni energian hallinnan kautta automaation kasvaa läpi vuoden, ja nyt tämä on siirtynyt suunnittelussa minun ensimmäinen Electric Vehicle.

Ollessaan Leviton, puhuin muiden insinöörien noin EV: n ja kiinni bug. Sain moottoripyörän ja alkoi tutkia mitä tarvittiin. Tapasin David Boyd klo Synkromotive elokuussa ja alkoi saada enemmän mukana. Aloin rakentaa / suunnitella tämä pyörä elokuussa 2007. Drivable prototyyppi valmistui heinäkuussa 2008. Moottoripyörä perustuu VFR700F ja käyttää harjattu sarja haava moottori Advanced DC. Ohjain on rakennettu Synkromotive Portland, OR. Tällä hetkellä auttamassa joitakin suunnittelu / kokoaminen DC-käytöissä / BMS / Lataaminen kun minä nipistää moottoripyörän ja saada se katulaillinen. Tulen lähettämistä pois ja througout suunnitteluprosessia niin paljon kuin voin.

Keväällä 2009 aloin tehdä joitakin osa-aikaisesti konsultointi yritys New Yorkissa, joka suunnittelee Commuter Moottoripyörä. Sen on hauskaa läpi suunnitteluprosessin heidän kanssaan, varsinkin kun sen tyhjä kangas design.

Toukokuussa 2009, olen koonnut ryhmä ostaa Headway 38120S 10Ah litium-akut. Sen jälkeen oli käynnissä, ystävä Dave puhutteli minua ja tarjosi minulle töitä työskennellä hänen kanssaan, koska teknisen myynnin osa-aikaisesti. Olen lähinnä auttanut asiakkaista valitsi komponentteja, jotka sopivat heidän tarpeisiinsa. Sen jälkeen yhtiö liuennut, aloin työskennellä Manzanita Micro sekä Elithion tekee teknistä tukea niitä, samoin kuin teknisen myynnin. Teen joitakin konsultointi yksityisille yrityksille työskentelevät sähköautojen ja auttaa muita ihmisiä muuntaa ajoneuvojen sähkö.

Uskon, että voimme jonain päivänä vapaa on riippuvainen öljystä. Menemällä vihreä ja voi ajaa tehokkaasti, voimme poistaa joitakin riippuvuus. Asentamalla aurinko ja tuuli, voimme olla kestävä energialähde, että voimme sitten käyttää kuljetusta varten. Tavoitteenani on oma kaasua auton vain pidempiä matkoja, vaan käyttää EV työmatkoilla.

WordPress Teemat

Twitter linkkejä powered by Tweet Tämä v1.8.3 , WordPress plugin Twitter.