EVFR 2,0: Fiberglass zabavno!

Od Dave radi na akumulatorske baterije crteža, shvatio sam da ću se usredotočiti na druge stvari kao što su stakloplastike i svjetlima. Kad sam prvi put pronašao gornji, nije imala nikakvih far rupe u njemu. Odlučio sam napraviti dual farova konverzija, ali je potrebno da stakloplastike svjetla u oklop. Proveo sam sinoć raditi malo s Daveom izrezati far rupe i napraviti neke sužava umetke ići okolo farove sam dobio. Također smo zakrpali spremnika plina otvor. Vratit ću se u petak kako bi završiti fiberglasa i početi brušenje fairings.

headlight tapered inserts
gas tank fuel filler patch
Holes for the headlights in the VFR upper

Dual headlights in the VFR upper
Dual headlights in the VFR upper

Također sam dobio utrku rep za bicikl, ali na žalost to je bio oštećen u pošiljci, tako to mora biti popravljen. Drago mi je da sam još uvijek vlaknima glassing stvari. Evo pic to sada, i što bi trebala izgledati kada je učinjeno (slika je iz plinskog bicikl od momka ja znam).

my Race Tail
Pic of another bike with race tail

Dakle, nakon svega stakloplastike popravak / punjenje / modifikacija je učinio, ja ću dobiti sve ukrasne montiran, bušiti i brusiti / Bondo-ed, tako da su spremni za boje uskoro. To je stvarno počinje dobivati ​​oblik.

Mislim da ću ga zadržati bijeli, to je stvarno čist izgled. Razmišljao sam neke Vinyl grafike, poput PCB dizajn. Osvrnuo sam se po jedan dan i našao BMW ActiveE i to je uglavnom ono što sam imao u glavi. Jednostavno srebrna hladu PCB tragove na bijeloj podlozi. Lijep i čist i jedinstven. Ja ću samo da se držite netko učiniti vinil. Evo pic od ActiveE (ljubaznošću e90post foruma )

from here: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=518814

No Comments

Još nema komentara.

RSS feed za komentare na ovaj post. Trackback URI

Ostavite komentar

WordPress Teme

Twitter linkovi powered by Tweet To v1.8.3 , WordPress čep za Twitter.