EVFR 2.0: Lasikuitu hauskaa!

Koska Dave työskentelee akku piirustukset, ajattelin keskittyä muihin asioihin, kuten lasikuitu ja ajovalot. Kun ensimmäisen kerran todettu ylemmän, sillä ei ollut mitään ajovalojen reikiä. Päätin tehdä kaksi ajovalojen muuntaminen, mutta tarvitaan lasikuitu valot osaksi fairing. Vietin viime yönä työskentelee hieman Dave leikata ajovalojen reiät ja tehdä joitakin kapeneva insertit kiertää ajovalot minulla. Olemme myös paikattu kaasusäiliö täyttöaukko. Menen takaisin perjantaina loppuun asti lasikuitu ja alkaa hionta fairings.

headlight tapered inserts
gas tank fuel filler patch
Holes for the headlights in the VFR upper

Dual headlights in the VFR upper
Dual headlights in the VFR upper

Sain myös rodun hännän pyörä, mutta valitettavasti se on vaurioitunut kuljetuksessa, joten se täytyy korjata. Olen iloinen olen vielä kuitu-glassing kamaa. Tässä kuva siitä nyt, ja mitä sen pitäisi näyttää, kun sen tehnyt (kuva on peräisin kaasun pyörä kaveri tiedän).

my Race Tail
Pic of another bike with race tail

Niin sen jälkeen kaikki lasikuitu korjaus / täyttö / muutos tapahtuu, saan kaikki muotopellit asennettu, porattu ja hiottu / Bondo-ed joten he ovat valmiita maalin pian. Se alkaa todella muotoutua.

Taidan pitää sen valkoista, se on todella siisti ulkonäkö. Ajattelin joitakin Vinyyli grafiikkaa, kuten PCB-suunnittelu. Katselin ympärilleni yhden päivän ja löysi BMW ActiveE ja se on melko paljon, mitä minulla oli mielessäni. Yksinkertainen hopea tummennetut PCB jälkiä valkoisella pohjalla. Mukava ja puhdas ja ainutlaatuinen. Otan vain saada käsiinsä jonkun tekemään vinyyli. Tässä pic ActiveE (kohteliaisuus e90post foorumi )

from here: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=518814

Ei kommentteja

Ei vielä kommentteja.

RSS-syöte kommentteja tähän virkaan. Trackback URI

Jätä kommentti

WordPress Teemat

Twitter linkkejä powered by Tweet Tämä v1.8.3 , WordPress plugin Twitter.