EVFR 2.0: Forskellige pack design

Med den tidligere pack design (trapez), det var en dejlig enkel form, men pakken er monteret inde i rammen lidt underligt og gjorde det svært at passe ind i controlleren og oplader. Jeg begyndte at tænke, måske ville det være mere enkelt at have batterierne i en slags L form omkring motoren. Da der er ~ 10 "mellem rammen indlæg, jeg regnede vi kan få 5 celler bred i en forskudt konfiguration. Den nuværende vil flyde ned den ene side, op den anden, og der ville være 2 pakker væsentlige. Låget vil være enkel og monteringsbeslag point for pakken ville være nær hjørnerne / siderne af pakken, som er fantastisk til styrke.

Jeg brugte nogle af Weds med min kammerat Travis (T2) slags spottende det op, og det så ud som det passer. For at være sikker, jeg kom tilbage på lørdag og gjorde en to-skala mockup af flokken med rigtige dimensioner. Bare pap og tape denne gang (skumkerne blev kompliceret).

Jeg passer det ind i cyklen og det passer ganske godt faktisk. Det rammer tanken lige nu på siderne, men der er nogle ekstra plads i pakken, så jeg tror, ​​det vil passe perfekt. Tanken er ikke udstyret med front montere enten, så det bør rejse lidt væk fra rammen. Jeg tror, ​​jeg vil have pakken at være lige batterierne og lade kontaktor og BMS udenfor. Det er bare alt for svært at passe alt det inde og lave en flot låg til det. Regulatoren passer lige der, hvor det oprindelige radiator gjorde, hvilket er rart, fordi det får tonsvis af luftstrøm gennem kølelegemet Noah foretaget. Laderen kan gå lige under controlleren nær bunden af ​​flokken. Selv med gaflerne komprimeret, er der omkring 5-6 "horisontal clearance.

T2 og jeg besluttede, at dette vil være den sidste pakke stil. Ikke alene forenkler montering og øge den strukturelle styrke, men det gør det også nemmere at fabrikere flokken. Det giver også et væld af rum under sædet til en boks, der indeholder BMS, DC-DC og nogle andre elektriske komponenter. Vi vil være udarbejdelsen af ​​den model i 3D denne uge og har tegningerne til min kammerat Dave for fabrikation.

tons of room under the seat now
charger, pack and controller/heatsink. Perfect fit.
new battery pack shape mocked up and placed in the frame
nre pack mockup, a little tight on the top, but we oversized it a little.
nre pack mockup, a little tight on the top, but we oversized it a little.

3 Kommentarer

 • Af Ben Timby 19. april 2012 @ 07:36

  Hey Jeg har ledt rundt på dit websted, temmelig awesome ting! Har du specs for tophastighed og rækkevidde endnu?

 • Af Travis 25. april 2012 @ 19:13

  Thanks mand! Jeg gjorde nogle calcs og cruising omkring jeg skulle få omkring 50 miles, og ved hovedvej hastighed måske tættere til 40 miles. Tophastighed bør være omkring 90 mph, men jeg ved ikke rigtig tænkt på at få langt over hastighedsgrænsen .... men vi får se. Vil ikke vide nøjagtig rækkevidde / hastighed, indtil det er gjort.

 • Af Ashish , November 2, 2013 @ 05:10

  godt stykke arbejde, meget interesseret i at se dit endelige resultat, jeg har et par VFR 800s jeg håber at holde 1 gas ombygget til at køre på ethanol, den anden forhåbentlig EV, afhænger af, hvordan du billetpris, held og lykke, vi har brug for mere progressive tænkere :)

Andre links til denne post

  RSS feed for kommentarer til dette indlæg. TrackBack URI

  Efterlad en kommentar

  WordPress Temaer

  Twitter links powered by Tweet Denne v1.8.3 , en WordPress plugin til Twitter.