EVFR 2.0: Battery Mock-up Test-fit

Jeg gik ned til butikken i aften til test-fit batteripakken mock-up. Da jeg overdimensioneret pakken, ting syntes stram i første omgang. Blot for at sikre, at alt fit OK, jeg brugte en tie-down og komprimeret forgaflen så meget som jeg kunne. Dette sikrer, at jeg ville have nok plads under kraftig opbremsning. Tilsæt lidt vrikke plads til gaffel flex og fusk faktor og tingene passer temmelig godt.

Jeg sætter den side strømlinieskærme og faux-tanken på igen og sørget for det hele passer. Selv med alle de vrikke værelse jeg indbygget i mock-up, det passer fint. Der er masser af plads til opladeren inde og ganske lidt plads nedenunder pack til controlleren og ledninger.

Det har fået en lille smule af raffinement venstre, men det er en god start. Jeg kommer tilbage dernede i morgen min kammerat Travis at slags færdiggøre nogle ting. Temmelig tilfredse med denne opsætning.

battery pack mockup placed in frame with forks fully compressed
controller mounting position
Front with front forks compressed all the way without side fairing
Front with front forks compressed all the way with fairings
controller placement under fairings
Front with front forks compressed all the way
Front with front forks extended
Front with front forks extended

2 Kommentarer

 • Af Dustin 4. marts 2012 @ 11:56

  Hvorfor ikke bruge et hjul motor som denne, og gøre plads til flere batterier?

  http://www.ev-propulsion.com/motorcycle-hub-motors.html

 • Af Travis 6. marts 2012 @ 01:31

  Der er et par grunde. Bare bemærke, at dette er dybest set min anden konvertering på den samme ramme.
  1) Da jeg startede mit projekt, Enetrac motorer ikke var til rådighed. Jeg valgte en C-face motor og stak med det. Min første revision af min motorcykel blev gjort længe før Mark gjort denne motor til rådighed. Jeg har overvejet det, hvis det var til rådighed på det tidspunkt.
  2) Jeg hjul en dealed og købte min motor og controller brugte for mindre end det ville koste mig at købe en enetrac + en tilstrækkelig stærk kelly controller.
  3) Jeg kan virkelig ikke lide den stil af hjulet (med egerne) og ikke ønsker at bruge ekstra penge til at have en brugerdefineret hjul fit til denne motor.
  4) Jeg kan ikke lide at blive tvunget til at bruge en Kelly controller. Jeg har fundet den overordnede kvalitet at være fattige, og de er over-rated power-klogt. Jeg baserer dette på personlige erfaringer såvel som andres. De kan være bedre nu, men ikke da jeg købte min AC20 system.
  5) uaffjedrede er noget, jeg havde brug for at tage fat, da det effekter håndtering, og jeg ønskede ikke at have at rode med suspension.
  6) AC20 er godt op til 50 hk (38 kW ~) top i forhold til enertrac s 30kW højdepunkt. Den AC20 vil gøre mere end Enetrac s 10kW kontinuerlig. For højere magt køling er meget vigtig, og jeg fandt enertrac at være sværere at køle end AC20 (ikke at det ikke kan gøres selv).
  7) Jeg har virkelig ikke et problem med plads i min ramme. Jeg kan nemt passe 5kwh i min ramme, hvilket er alt, hvad jeg ønskede.
  8) Jeg har allerede brugt penge på custom tandhjul, forreste kædehjul, kæde. Hvorfor smide alt det væk?

  Nu til en person, der starter forfra på en skrabet ramme og har ikke noget imod den stil, sikker, Enertrac ville være stor. Jeg har set folk bruge dem med gode resultater. Kelly kunne være bedre kvalitet end før, og siden da. Jeg kender andre selskaber er kommet ud med controllere, der kan gøre BLDC bedre (SEVCON osv.). Det er en god motor fra en stor virksomhed, og Mark er en stor fyr til at beskæftige sig med. Det bare ikke passer mit budget eller krav, og ikke var tilgængelige på det tidspunkt, og jeg var uvillig til at starte forfra.

Andre links til denne post

  RSS feed for kommentarer til dette indlæg. TrackBack URI

  Efterlad en kommentar

  WordPress Temaer

  Twitter links powered by Tweet Denne v1.8.3 , en WordPress plugin til Twitter.