ЕВФР 2.0: Батерија Моцк-уп тест-фит

Отишао сам до продавнице вечерас на тесту уклапају батерију идејног. Пошто сам предимензиониран комплет, ствари изгледало чврсто на прво. Само да се уверим да је све ОК фит, користио сам тај-доле и компримовани предње виљушке колико сам могао. Ово обезбеђује да бих имао довољно клиренс под наглог кочења. Додајте мало простора за мрдање виљушке флекс и Фудге фактор и ствари уклапају добро.

Ставио сам бочне заштитом од ветра и фаук-танк назад на и побринули се све уклапа. Чак и са свим Виггле просторије изграђене сам у макете, то уклапа сасвим у реду. Има доста простора за пуњач унутар и доста простора испод чопора за контролер и ожичење.

Има мало префињености лево, али то је одличан почетак. Враћам се тамо доле сутра мој пријатељ Тревис да некако финализира неке ствари. Прилично задовољан са овим сетуп.

battery pack mockup placed in frame with forks fully compressed
controller mounting position
Front with front forks compressed all the way without side fairing
Front with front forks compressed all the way with fairings
controller placement under fairings
Front with front forks compressed all the way
Front with front forks extended
Front with front forks extended

2 Коментари

 • До Дустин, 4. марта, 2012 @ 11:56 ам

  Зашто не користите точак мотор овако и направити места за више батерије?

  хттп://ввв.ев-пропулсион.цом/моторцицле-хуб-моторс.хтмл

 • До Тревиса , 6. март 2012 @ 1:31 пм

  Постоји неколико разлога. Само имајте на уму да је ово у основи моја друга конверзија на истом кадру.
  1) Када сам почео мој пројекат, Енетрац мотори нису били доступни. Изабрао сам мотор Ц-лице и заглави са њим. Моја прва ревизија мог мотоцикла је урађено много пре Марк је ово мотор доступан. Можда сам га сматрао да је била на располагању у време.
  2) трактор сам се бавила и купио мотор и контролер друге руке за мање него што би ме коштало да купи енетрац + довољно моћан келли контролер.
  3) Ја стварно не волим стил волана (са жица), а не желите да потрошите више новца да имају прилагођену точак стане на том мотору.
  4) Не волим буду приморани да користе Келли контролер. Ја сам нашао укупан квалитет да буду сиромашни и они су над-ратед повер-мудар. Референца за ово на личном искуству, као и да од других. Они могу бити сада боље, али не кад сам купио мој АЦ20 систем.
  5) без опруге је нешто што ми треба да се обрати, јер утиче руковање, а ја нисам хтео да се неред са суспензијом.
  6) АЦ20 је добра до 50кс (~ 38кВ) пеак односу на 30КВ врха енертрац а. АЦ20 ће учинити више него што је Енетрац 10кВ континуираном. За високог хлађење напајања је веома важно и нашао сам енертрац да буде теже да се охлади него АЦ20 (не да то не може да се уради, иако).
  7) ја стварно немам проблем са соби у мом кадру. Ја могу лако уклопити у мом кадру 5квх, који је све што сам желео.
  8) Већ сам потрошио новац на обичај задњег ланчаника, ланац предњих ланчаника. Зашто баци све то далеко?

  Сада за некога ко почиње свеже на огољене рам и не смета стил, наравно, Енертрац би било сјајно. Виђао сам људе да их користе са одличним резултатима. Кели може бити бољи квалитет него раније и од тада. Знам друге компаније су изашли са контролорима који могу учинити БЛДЦ бољи (Севцон, итд). То је добар мотор од велике компаније и Марк је сјајан момак да се баве. То једноставно не уклапа мој буџет или захтеве и није био доступан у време и био сам вољан да почнете испочетка.

Остали Линкови на овај пост

  РСС феед за коментаре на овај пост. Трацкбацк УРИ

  Оставите коментар

  ВордПресс Тхемес

  Твиттер линкови поверед би Твеет Ово в1.8.3 , УордПресс плугин за Твиттер.