EVFR 2.0: Baterie Mock-up Test-fit

M-am dus la magazin in seara asta pentru a-test se potrivi cu acumulator mock-up. Din moment ce am supradimensionat pachetul, lucrurile păreau bine la început. Doar pentru a vă asigura că totul se potrivesc bine, am folosit un tie-jos și comprimat furcile din fata la fel de mult ca am putut. Acest lucru asigură că aș avea clearance suficient în frânări bruște. Adauga un loc de manevră mic pentru flex furcă și factorul de Fudge și lucrurile se potrivesc destul de bine.

Am pus carenajul laterale și Faux-rezervorul la loc și a făcut-vă că toate se potrivesc. Chiar și cu toate camera wiggle-am construit în mock-up, se potrivesc foarte bine. Exista o multime de cameră pentru încărcătorul în interiorul și destul de un pic de cameră sub ambalajului pentru controlerul și cablajul.

Are un pic de rafinament stânga, dar este un start bun. Mă voi întoarce acolo mâine amicul meu Travis la fel de a finaliza unele lucruri. Destul de fericit cu acest setup.

battery pack mockup placed in frame with forks fully compressed
controller mounting position
Front with front forks compressed all the way without side fairing
Front with front forks compressed all the way with fairings
controller placement under fairings
Front with front forks compressed all the way
Front with front forks extended
Front with front forks extended

2 Comentarii

 • De Dustin, 04 martie 2012 @ 11:56

  De ce să nu folosiți un motor de roată ca acest lucru și face loc pentru mai multe baterii?

  http://www.ev-propulsion.com/motorcycle-hub-motors.html

 • De Travis , 06 martie 2012 @ 13:31

  Există câteva motive. Doar să rețineți că aceasta este de fapt a doua mea de conversie pe același cadru.
  1) Când am început proiectul meu, motoare Enetrac nu au fost disponibile. Am ales un motor C-față și a ramas cu ea. Prima mea revizuire a motocicleta mea a fost făcut cu mult înainte de Mark a făcut acest motor nu este valabil. Poate am considerat dacă au fost disponibile la momentul respectiv.
  2) Am roți un dealed și a cumpărat cu motor și controler mea second-hand pentru mai puțin decât mi-ar costa să cumpere un enetrac + o suficient de puternic controler Kelly.
  3) Chiar nu-mi place stilul de roată (cu spițele) și nu doresc să cheltuiască bani în plus pentru a avea o roată personalizat potrivit pentru că motorul.
  4) Nu-mi place să fie obligați să utilizeze un controler Kelly. Am gasit calitatea generală să fie săraci și ei sunt supra-putere nominală-înțelept. Am bazeze pe experiența personală, precum și a celorlalți. Acestea ar putea fi mai bine acum, dar nu atunci când am cumpărat sistemul meu AC20.
  5) nesuspendate este ceva ce-ar trebui să abordeze, deoarece efecte de manipulare, și nu am vrut să aibă să te pui cu suspendare.
  6) AC20 este bun de până la 50 de cai putere (~ 38kw) vârf, comparativ cu 30kw vârf enertrac lui. AC20 va face mai mult decât 10kW Enetrac lui continuă. Pentru răcire putere mai mare este foarte important și am găsit enertrac a fi mai greu să se răcească decât AC20 (nu că nu poate fi făcut, deși).
  7) Chiar nu am o problemă cu camera în rama mea. Eu pot potrivi cu ușurință 5kwh în cadru meu, care este tot ce mi-am dorit.
  8) Am cheltuit deja banii pe pinion personalizat spate, pinioane din față, lanț. De ce arunci toate astea?

  Acum, pentru cineva care începe în stare proaspătă pe un cadru dezbrăcat și nu minte stilul, sigur, Enertrac ar fi grozav. Am văzut oameni le folosesc cu rezultate foarte bune. Kelly ar putea fi o calitate mai bună decât înainte și de atunci. Știu că alte companii au venit cu controlere că pot face mai bine BLDC (SEVCON, etc). Este un motor bun de la o companie mare și Mark este un tip grozav pentru a face față. Pur si simplu nu se potrivește bugetul sau cerințele mele și nu au fost disponibile la momentul respectiv si am fost dispus să înceapă peste.

Alte Link-uri la acest post

  RSS feed pentru comentarii pe acest post. Trackback URI

  Lasă un comentariu

  WordPress Teme

  Legături alimentat de Tweet Acest v1.8.3 , un plug-in WordPress pentru Twitter.