EVFR 2.0: Glasvezel fun!

Omdat Dave werkt op de batterij tekeningen, ik dacht dat ik zou richten op andere dingen, zoals de glasvezel en koplampen. Toen ik voor het eerst vond de bovenste, het had geen koplamp gaten in. Ik besloot om een ​​dubbele koplamp conversie te doen, maar nodig om de verlichting glasvezel in de kuip. Ik heb gisteravond het werken een beetje met Dave te snijden uit de koplamp gaten en maken een aantal taps inserts te gaan rond de koplampen ik heb. We gepatcht ook de gastank vulopening. Ik ga terug vrijdag tot het einde van de glasvezel en start het schuren van de beplating.

headlight tapered inserts
gas tank fuel filler patch
Holes for the headlights in the VFR upper

Dual headlights in the VFR upper
Dual headlights in the VFR upper

Ik kreeg ook een race staart voor de fiets, maar helaas werd beschadigd tijdens het transport, zodat het moet worden gerepareerd. Ik ben blij dat ik ben nog steeds-vezel glassing spul. Hier is een foto van het nu, en wat het zou moeten uitzien wanneer zijn gedaan (pic is van een gas fiets van een jongen die ik ken).

my Race Tail
Pic of another bike with race tail

Dus na al het glasvezel reparatie / vulling / wijziging is gedaan, krijg ik al de beplating gemonteerd, geboord en geschuurd / Bondo-ed zodat ze klaar voor verf snel. Het is echt vorm begint te krijgen.

Ik denk dat ik het wit te houden, het is echt een schone look. Ik zat te denken wat Vinyl graphics, als een PCB ontwerp. Ik keek rond op een dag en vond de BMW Activee en het is vrij veel wat ik had in mijn gedachten. Eenvoudige zilveren shaded PCB sporen op een witte achtergrond. Mooi en schoon en uniek. Ik moet gewoon een greep van iemand om het vinyl te doen. Hier is een foto van de Activee (met dank aan de e90post forum )

from here: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=518814

WordPress

Twitter koppelingen powered by Tweet Dit v1.8.3 , een WordPress plugin voor Twitter.