EVFR 2.0: Glasfiber fun!

Da Dave arbejder på batteriet tegninger, jeg tænkte jeg ville fokusere på andre ting som glasfiber og forlygter. Da jeg først fandt det øverste, det havde ingen forlygte huller i det. Jeg besluttede at gøre en dobbelt forlygte konvertering, men havde brug for at glasfiber lysene i kåben. Jeg tilbragte sidste nat arbejder lidt med Dave at skære ud forlygte huller og gøre nogle koniske indsatser til at gå rundt forlygterne, jeg har fået. Vi lappet også benzintanken påfyldningshullet. Jeg vil gå tilbage fredag ​​til slutte op glasfiber og begynde at slibe skærme.

headlight tapered inserts
gas tank fuel filler patch
Holes for the headlights in the VFR upper

Dual headlights in the VFR upper
Dual headlights in the VFR upper

Jeg fik også en race hale til cyklen, men desværre blev beskadiget i forsendelsen, så det er nødt til at blive repareret. Jeg er glad for jeg er stadig fiber-glassing ting. Her er et billede af det nu, og hvad den skal se ud, når dens gjort (pic er fra en gas cykel af en fyr jeg kender).

my Race Tail
Pic of another bike with race tail

Så efter alle de glasfiber reparation / fyldning / ændring er gjort, vil jeg få alle de skærme monteret, boret og slebet / Bondo-ed, så de er klar til maling snart. Det er virkelig begyndt at tage form.

Jeg tror, ​​jeg vil holde det hvide, det er en virkelig ren look. Jeg tænkte nogle Vinyl grafik, ligesom en PCB design. Jeg kiggede rundt en dag og fundet den BMW ActiveE og det er temmelig meget, hvad jeg havde i mit sind. Enkel silver shaded PCB spor på en hvid baggrund. Pænt og rent og unikt. Jeg bliver bare nødt til at få fat i nogen til at gøre vinyl. Her er et billede af den ActiveE (høflighed af e90post forum )

from here: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=518814

WordPress Temaer

Twitter links powered by Tweet Denne v1.8.3 , en WordPress plugin til Twitter.